08/23/17 09:37:am

Sterk in je werk: Gratis loopbaan coaching bij Nieuwzorg

Je werkt in zorg of welzijn. Of je wilt daar werken. Je vindt het werk nieuw of erg veranderd. Je wilt daarom graag steun bij het vervolg van je loopbaan. Voor jou is er nu gratis en persoonlijk loopbaanadvies van ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’. Wij helpen je op weg.

Wat

Samen met een ervaren loopbaanadviseur in zorg en welzijn sta je stil bij je situatie. Jullie kijken waar je goed in bent én hoe je dat kunt laten zien aan een werkgever. Onze adviseur helpt je voor jezelf te zorgen en sterker in je werk te staan. Gratis en voor niets. Als je behoefte hebt aan meer dan één gesprek, dan kijken we wat verder nodig is. Denk aan hulp bij het schrijven van een sollicitatiebrief, een beroepentest, cursus of opleiding.

Wie

Werk je al een tijd in zorg- of welzijn en wil je hier blijven werken? Of wil je de stap naar de zorg maken en weet je niet zo goed hoe je dit aan moet pakken? Voor jou is ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’ precies bedoeld. Meld je aan en ontdek samen met onze adviseur wat jij kunt doen om mee te groeien met het werk, als zij-instromer aan de slag te gaan of de overstap naar een andere baan in zorg en welzijn te maken.

Hoe

Vul het aanvraagformulier op www.sterkinjewerk.nl in.

Onze enige voorwaarde is dat je de afgelopen twee jaar geen loopbaantraject hebt gevolgd. Als je het hele formulier hebt ingevuld, verschijnt een vakje om het te verzenden. Je ontvangt op het door jou ingegeven e-mailadres een verzoek om je aanvraag te bevestigen. Zodra we deze van je hebben ontvangen, nemen we contact met je op, voor het maken van een afspraak bij jou in de buurt. Je kunt ons telefoontje dus verwachten!