Haal het beste uit jezelf…

Werkzoekenden

Heb je een uitkering en wil je graag aan iets nieuws beginnen? Zoek je afwisseling en voldoening in wat je doet? Dan is zorg en welzijn misschien wat voor jou. Ga bijvoorbeeld werken met ouderen en gehandicapten of bij een apotheek.

Nieuwzorg helpt je om dat doel te bereiken met onze speciale trainingsarrangementen:

  • We kijken of zorg en welzijn bij je past
  • We bieden persoonlijke loopbegeleiding. Bijvoorbeeld met beroepstrainingen die aansluiten op wat je straks nodig hebt in je werk.
  •  Na het afronden van dit voortraject ga je aan het werk bij een zorgorganisatie. Tegelijk begin je met een mbo-opleiding tot bijvoorbeeld ‘Verzorgende IG’ of ‘Helpende Zorg en Welzijn’. De combinatie van leren en werken heet een BBL-opleiding: Begeleidende Leerweg.
Je kunt kiezen uit:
Voortraject Verzorgende IG in de ouderenzorg

Regio Amsterdam en Haarlemmermeer. Het voortraject van Nieuwzorg start mei 2020, de BBL-opleiding (leren en werken tegelijk) begint de laatste week van augustus 2020. Je komt te werken bij Amstelring (meerdere locaties) of Vivium.

Voortraject Verzorgende IG in de gehandicaptenzorg

Regio Amsterdam. Het traject start mei 2020, de BBL-opleiding begint september 2020.

Voortraject Helpende Zorg en Welzijn

Regio Haarlemmermeer, zorgorganisatie Amstelring (locatie Bornholm, Hoofddorp). Het voortraject start 25 februari 2020, de BBL-opleiding begint april 2020.

Voortraject Apothekersassistent

Regio Amsterdam. Het traject start januari 2020.


Interesse?

Schrijf je in en kom in aanmerking voor een leuke baan.

Schrijf je in